IMG_4156

El Ple de 16 de febrer de 2015 de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès va acordar el canvi del gestor de la prestació del servei públic d’aparcaments municipals i estacionament a la via pública amb limitació horària, acordant-se que la gestió directa d’aquest servei públic la duria a terme PROMUSA. Assumint la gestió a partir de l’1 d’octubre de 2015.

Promusa gestiona aquest servei públic amb l’objectiu i finalitat d’implantar al municipi de Sant Cugat l’Smart Parking, als efectes de que, com a sistema intel·ligent d’aparcament, optimitzi els serveis municipals i millori la qualitat de vida de la ciutadania amb l’ús de les noves tecnologies, permetent una major eficiència en la mobilitat de la ciutat, en la promoció del comerç local i en la disposició de més recuros per a polítiques socials.

En data 1 d’octubre de 2015 vam posar en marxa el control i la vigilància de 650 places  d’estacionament a la via pública amb limitació horària i vam instal·lar 36 nous parquímetres que presenten com a principals avantatges per a la ciutadania el fet de no haver de tornar al vehicle per deixar-hi el tiquet i la possibilitat d’ampliar el temps d’estacionament sense haver d’esperar a que s’esgoti el temps pagat.

Funcionament nous parquímetres

TARIFES

Les zones blaves són d’aparcament gratuït durant el mes d’agost excepte la del mercat Torre Blanca

Seguint la normativa i les ordenances municipals, els preus de la zona blava per aquest any 2017 seran els següents:

15 min ( mínim )                    0,35 €

30 min                                     0,70 €

60 min                                     1,40 €

120 min (màxim)                   2,80 €

Anul·lació denúncia              7,20 €

La zona blava situada darrera el mercat de Torre Blanca, permet aparcar gratuïtament als clients del mercat, prèvia selecció de l’anomenada “tarifa mercat”. Per a la resta d’usuaris, aquesta zona blava es tarifarà amb l’anomenada tarifa blava B :

15 min ( mínim )                    0,70 €

30 min                                     1,40 €

60 min                                     2,80 €

120 min (màxim)                   5,60 €

Anul·lació denúncia            14,40 €

HORARI

Zones Centre ( A, B, C i D), Monestir i Torre Blanca

Laborables de 9h a 14h i 17h a 20h

Dissabtes de 9h a 14h

Zona Sant Mamet

Laborables de 9h a 20h

Dissabtes de 9h a 14h

BONIFICACIONS

  • Etiqueta Emissions Zero: Exempció total de pagament en zona blava (bonificació 100%)
  • Etiqueta Emissions ECO: Bonificació 50 % sobre preu zona
  • Altres: preu tarifa

NOVA APP:  A partir del dia 31 de gener de 2017, ha entrat en funcionament iParkMe, una nova aplicació per al pagament amb el mòbil a la zona blava, sense haver de desplaçar-se al parquímetre. Aquesta aplicació contempla la possibilitat de pagar sense avançar diners, millorant el servei i facilitant el pagament amb mòbil.

Es pot descarregar a la web www.iparkme.com.